Vad är alProduktioner?
Med mångårig erfarenhet inom event-och mediabranschen gör vi det fantastiska möjligt! Flygshower, evenemang av alla slag och med total mediatäckning. Med vår mediala kunskap och våra kontakter får du alltid det bästa för just ditt evenemang.
Följ oss på Facebook!

Under helgen som var arrangerade vi Kräftstjärtsvängen på Siljansnäs flygplats. En stor flygträff, Fly-Inn, med närmare 140 flygplan som landade ner under helgen. Redan på fredagen kom de första flygande besökarna och på kvällen var det dags för ”Åkdon & Termos”. Alla med vilken typ av åkdon som helst kunde komma och visa upp sitt fordon. I det soliga vädret dök det upp närmare 100 olika fordon.

På lördagen var det dags för flygträff med utställningar och uppvisningar. Störst var flygvapnet C-130 Hercules som gjorde en fin förevisningsflygning över flygplatsen, men det som tog andan av de flesta var uppvisningen med JAS 39 Gripen. Buller och dån men också imponerande och respektingivande att se den i luften.

Närmare 900 personer besökte flygplatsen på lördagen och fick se ett härligt brett utbud av aktiviteter för både barn och vuxna.